Tilbud

Tallerken  – Iris 19 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 529.20 DKK 245.00

Flora Tallerkenen på 19 cm med en fin, blød iris er smuk som sidetallerken eller til en sød servering. Blomstens gyldne blade…

På lager

Beskrivelse

Flora Tallerkenen på 19 cm med en fin, blød iris er smuk som sidetallerken eller til en sød servering. Blomstens gyldne blade komplimenteres af en delikat guldkant, som understreger den elegante tallerkens coupe-form. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken  – Iris 19 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: