Tilbud

Tallerken – Iris 22 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener

DKK 545.30 DKK 280.00

Denne Flora coupe tallerken prydes af en elegant iris, som vokser fra tallerkenens guldkant og spreder sine kronblade i lyserøde nuancer. Den elegante tallerken på 22 cm er n…

På lager

Beskrivelse

Denne Flora coupe tallerken prydes af en elegant iris, som vokser fra tallerkenens guldkant og spreder sine kronblade i lyserøde nuancer. Den elegante tallerken på 22 cm er nyttig som frokosttallerken eller lille middagstallerken til enhver lejlighed. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken – Iris 22 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Frokost Tallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: