Tilbud

Tallerken – Iris 27 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 1428.00 DKK 588.00

Irissen har et legende udtryk, som forstærkes af den koboltblå farve, der i kraft af delikate, håndmalede penselstrøg synes at svæve væ…

På lager

Beskrivelse

Irissen har et legende udtryk, som forstærkes af den koboltblå farve, der i kraft af delikate, håndmalede penselstrøg synes at svæve vægtløst på det hvide porcelæn. Tallerkenen på 27 cm fra blomst-stellet er med sin enkle coupe-form en smuk tilføjelse til ethvert bord, om den bruges som middagstallerken eller som et serveringsfad. De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken – Iris 27 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: