Tilbud

Tallerken K 23 Cm Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 1041.60 DKK 427.00

Det håndmalede bogstav ’K’ pryder den lille ovale Tallerken på 23 cm, som er et smukt supplement til Alfabetkrusene. Find dine favoritsnacks frem og ophøj hverdagens små øjeblikke til uforglemmelige stunder. Inspirationen til Royal Copenhagens Al…

På lager

Varenummer: LOS51-S59314 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det håndmalede bogstav ’K’ pryder den lille ovale Tallerken på 23 cm, som er et smukt supplement til Alfabetkrusene. Find dine favoritsnacks frem og ophøj hverdagens små øjeblikke til uforglemmelige stunder. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion blev fundet i Royal Copenhagens store bagkatalog af håndmalede dekorationer og klassiske stel. Hver kop og tallerken i Alfabet Kollektionen er sirligt dekoreret i hånden, og hver enkelt steldel er en oplagt gaveidé med en helt personlig betydning for en du har kær.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken K 23 Cm Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: