Tilbud

Tallerken M 23 Cm Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Asietter

DKK 868.00 DKK 427.00

Skab særlige bordopdækninger med denne lille, ovale tallerken på 23 cm, der er ideel som asiet til brød og andet tilbehør. Det smukke, håndmalede ’M’ prydes af et genkendeligt mønster af en stiliseret krys…

På lager

Varenummer: LOS51-S59310 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Skab særlige bordopdækninger med denne lille, ovale tallerken på 23 cm, der er ideel som asiet til brød og andet tilbehør. Det smukke, håndmalede ’M’ prydes af et genkendeligt mønster af en stiliseret krysantemum og palmetter, der gør tallerkenen særligt velegnet i en kombination med andre Royal Copenhagen stel. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion blev fundet i Royal Copenhagens store bagkatalog af håndmalede dekorationer og klassiske stel. Hver kop og tallerken i Alfabet Kollektionen er sirligt dekoreret i hånden, og hver enkelt steldel er en oplagt gaveidé med en helt personlig betydning for en du har kær.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken M 23 Cm Alfabet Kollektion | Royal Copenhagen Steldele Asietter”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: