Tilbud

Tallerken – Magnolia 27 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 691.60 DKK 357.00

En yndefuld magnolie spreder sine sarte kronblade på denne Flora Tallerken på 27 cm. Blomstens nuancer af rosa og orange komplimenteres af den smukke guldkant, der tilføjer et elegant strejf til den…

På lager

Beskrivelse

En yndefuld magnolie spreder sine sarte kronblade på denne Flora Tallerken på 27 cm. Blomstens nuancer af rosa og orange komplimenteres af den smukke guldkant, der tilføjer et elegant strejf til den fine steldel. Tallerkenen er nyttig som middagstallerken eller et serveringsfad.
Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken – Magnolia 27 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: