Tilbud

Tallerken Med Gennemskåret Bort 25 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener

DKK 868.70 DKK 504.00

Som en af de mest imponerende steldele i Musselmalet Helblonde er denne smukke tallerken på 25 cm en …

På lager

Beskrivelse

Som en af de mest imponerende steldele i Musselmalet Helblonde er denne smukke tallerken på 25 cm en iøjnefaldende tilføjelse til enhver borddækning. Kanten er udskåret i hånden og derefter dekoreret med håndmalede penselstrøg for at skabe det unikke, flettede porcelænsmønster, der fortsætter ned på tallerkenens overflade i et subtilt relief. Den delikate bort komplimenteres af stringente linjer og klassiske, florale elementer, der bevirker et udtryk af romantisk, ophøjet elegance. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken Med Gennemskåret Bort 25 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Middagstallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: