Tilbud

Tallerken – Pinselilje 15 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener

DKK 618.80 DKK 357.00

Den smukke pinselilje pryder denne blomst Tallerken på 15 cm med fine håndmalede penselstrøg. Tallerkenen er ideel som frokosttallerken eller desserttallerken, og kan med fordel sættes sammen med andre dele fra blomst-stellet for en fuldendt borddækn…

På lager

Beskrivelse

Den smukke pinselilje pryder denne blomst Tallerken på 15 cm med fine håndmalede penselstrøg. Tallerkenen er ideel som frokosttallerken eller desserttallerken, og kan med fordel sættes sammen med andre dele fra blomst-stellet for en fuldendt borddækning af blå blomster. De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tallerken – Pinselilje 15 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Desserttallerkener”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: