Tilbud

Tekande 100 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekande

DKK 1207.50 DKK 518.00

Tilføj et strejf af elegance til din te-stund med denne håndmalede Musselmalet Halvblonde Tekande. Blå blonder og fine penselstrøg indrammer de stiliserede palmetter og blomster som fortsætter ud på porcelænskandens tud og hank, der også er …

På lager

Varenummer: LOS51-S58813 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Tilføj et strejf af elegance til din te-stund med denne håndmalede Musselmalet Halvblonde Tekande. Blå blonder og fine penselstrøg indrammer de stiliserede palmetter og blomster som fortsætter ud på porcelænskandens tud og hank, der også er dekoreret med en lille snegl. Tekanden på 100 cl skaber et klassisk tebord og er perfekt til te for to. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tekande 100 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekande”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: