Tilbud

Tekande 100 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekande

DKK 970.20 DKK 532.00

En stor tekande i Musselmalet Riflet, som rummer flere kopper af din yndlingste. Det smukke, håndmalede mønster komplimenteres af charmerende detaljer såsom et sneglehus på tekandens låg og…

På lager

Varenummer: LOS51-S58795 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En stor tekande i Musselmalet Riflet, som rummer flere kopper af din yndlingste. Det smukke, håndmalede mønster komplimenteres af charmerende detaljer såsom et sneglehus på tekandens låg og håndtag. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1775
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tekande 100 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekande”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: