Tilbud

Tekande 100 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekande

DKK 1011.50 DKK 588.00

Palmetter snor sig omkring en nøddeblomst og en krysantemum, der spreder sine kronblade på den elegante tud på denne Sort Mega Riflet Tekande på 100 cl. Med sit håndmalede, monokrome mønster og dramatiske udtryk er porcelænska…

På lager

Varenummer: LOS51-S59014 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Palmetter snor sig omkring en nøddeblomst og en krysantemum, der spreder sine kronblade på den elegante tud på denne Sort Mega Riflet Tekande på 100 cl. Med sit håndmalede, monokrome mønster og dramatiske udtryk er porcelænskanden er et nutidigt bud på den traditionelle tekande. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tekande 100 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekande”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: