Tilbud

Tekande 120 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Tekande

DKK 1243.20 DKK 511.00

Den ikoniske HAV Tekande på 120 cl bærer på smukke referencer til livet i og omkring havet og er inspireret af formen på en svømmende and. Tekanden er indhyllet i farverne fra morgendisen ved de dan…

På lager

Varenummer: LOS51-S59353 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den ikoniske HAV Tekande på 120 cl bærer på smukke referencer til livet i og omkring havet og er inspireret af formen på en svømmende and. Tekanden er indhyllet i farverne fra morgendisen ved de danske farvande, og taktile fiskeskæl pryder tekandens nederste del og er ergonomisk placeret, hvor man naturligt ville holde om produktet. Tekanden prydes ydermere af et elegant bronzehåndtag og et asymmetrisk placeret låg. HAV er dybt forankret i Royal Copenhagens historie men rækker samtidig ud mod fremtiden med ny æstetik og en ny fortolkning af det klassiske porcelænsstel. Stellet er sammensat af multifunktionelle steldele sprøjtemalet i hånden i toner fra havet ved den danske kyst og formgivet med smukke fiskeskælsdekorationer.
Designet af: KiBiSi
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tekande 120 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Tekande”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: