Tilbud

Tekande 75 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekande

DKK 840.00 DKK 413.00

Den runde form på denne Hvid Riflet Tekande på 75 cl er indbegrebet af det enkle udtryk, der kendetegner Hvid Riflet-stellet. Porcelænskanden prydes af taktile rifler langs hele overfladen, mens det flade låg skaber et overr…

På lager

Varenummer: LOS51-S59190 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den runde form på denne Hvid Riflet Tekande på 75 cl er indbegrebet af det enkle udtryk, der kendetegner Hvid Riflet-stellet. Porcelænskanden prydes af taktile rifler langs hele overfladen, mens det flade låg skaber et overraskende geometrisk element til steldelen. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2016
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tekande 75 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekande”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: