Tilbud

Tekande 95 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekande

DKK 1452.50 DKK 574.00

Tekanden på 95 cl i Blå Elements er skabt i en nytænkning af klassiske elementer fra Royal Copenhagen, der er sat sammen i et overraskende udtryk. Den organiske form prydes af taktile rifler og fiskeskælsdekorationer, mens de…

På lager

Varenummer: LOS51-S59284 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Tekanden på 95 cl i Blå Elements er skabt i en nytænkning af klassiske elementer fra Royal Copenhagen, der er sat sammen i et overraskende udtryk. Den organiske form prydes af taktile rifler og fiskeskælsdekorationer, mens det håndmalede mønster legende slynger sig rundt om tekanden. Kandens hank ender i et udtryksfuldt, ansigtsformet ornament, en såkaldt grotesk, der er et historisk Royal Copenhagen element. Tekanden kan med fordel kombineres med andre stel, for at skabe et personligt udtryk af klassiske og kontemporære steldele. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Tekande 95 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekande”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: