Tilbud

Termokop 26 Cl, 4 Stk Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1368.50 DKK 588.00

Denne gaveæske består af fire Hvid Riflet Termokopper på 26 cl. Riflerne på koppernes overflade skaber et taktilt element til koppe…

På lager

Varenummer: LOS51-S58906 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne gaveæske består af fire Hvid Riflet Termokopper på 26 cl. Riflerne på koppernes overflade skaber et taktilt element til koppernes enkle æstetik. Koppernes indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer kopperne i at lede varme til ydersiden. Den lille størrelse er perfekt til mindre kopper af din yndlingste eller -kaffe. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2003
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl, 4 Stk Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: