Tilbud

Termokop 26 Cl – Bespoke Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1011.50 DKK 588.00

Bemærk: Der er op til 4 ugers levering på Bespoke De diskrete hvide rifler omfavner denne elegante termokop fra Royal Copenhagen. Koppe…

På lager

Varenummer: LOS51-S59601 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Bemærk: Der er op til 4 ugers levering på Bespoke
De diskrete hvide rifler omfavner denne elegante termokop fra Royal Copenhagen. Koppens yderside fremstår helt uden bemaling, mens indersiden gemmer på personlige penselstrøg. Med Royal Copenhagen Bespoke kan koppen personliggøres med navn, initialer eller dato, som håndmales på den indre kant af de dygtige blåmalere. Perfekt når der skal findes en ny yndlingskop eller som gave til en, du holder af.
Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
Bespoke: Læs mere
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl – Bespoke Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: