Tilbud

Termokop 26 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1075.20 DKK 441.00

På denne Blå Mega Riflet Termokop på 26 cl blomstrer en forstørret, håndmalet krysantemum, hvorfra en palmette udspringer og slynger sig langs koppen i et overraskende udtryk. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der…

På lager

Varenummer: LOS51-S58762 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

På denne Blå Mega Riflet Termokop på 26 cl blomstrer en forstørret, håndmalet krysantemum, hvorfra en palmette udspringer og slynger sig langs koppen i et overraskende udtryk. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Den lille størrelse er perfekt både som kaffekop og tekop. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: