Tilbud

Termokop 26 Cl – Guldsmed Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1011.50 DKK 588.00

Royal Creatures termokop ‘Guldsmed’ er den fjerde dekoration i samlingen af termokopper skabt af designduoen GamFratesi. Royal Creature…

På lager

Varenummer: LOS51-S59574 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Royal Creatures termokop ‘Guldsmed’ er den fjerde dekoration i samlingen af termokopper skabt af designduoen GamFratesi. Royal Creatures universet er udvidet til at omfavne nye dyr i den finurlige samling. Alle skabningerne er smukt skitseret i den klassiske koboltblå nuance. Krusets ydre og indre lag sørger for, at porcelænet ikke bliver varmt at røre ved. Perfekt til mindre kopper af din yndlingste eller -kaffe.
Royal Creatures er en eventyrlig Særkollektion skabt af GamFratesi, som en frisk fortolkning af de elegante dekorationer fra Musselmalet Halvblonde og Prinsesse. Hver steldel fra Royal Creatures er dekoreret med sit eget håndmalede dyr, der bevæger sig henover porcelænets hvide overflade. Den smukke kollektion er bragt til live af GamFratesis vision om at skabe næsten naturtro tegninger af dyr og kombinere dem med Royal Copenhagen’s designs – præcis som på Flora Danica, som afbilleder den danske flora. Royal Creatures skaber et charmerende udtryk, når det kombineres med din personlige samling af porcelæn.
Designet af:GamFratesi for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl – Guldsmed Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: