Tilbud

Termokop 26 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 579.60 DKK 245.00

Dette Termokrus på 26 cl i Hvid Halvblonde har et enkelt udtryk, der kun brydes af den romantiske blonde ved krusets kant. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen …

På lager

Varenummer: LOS51-S59302 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette Termokrus på 26 cl i Hvid Halvblonde har et enkelt udtryk, der kun brydes af den romantiske blonde ved krusets kant. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden, og som holder kaffen eller teen varm i længere tid. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: