Tilbud

Termokop 26 Cl – Sild 1 Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1071.00 DKK 588.00

Det er umuligt ikke at blive opslugt af detaljerne i de to håndmalede sild, der pryder dette Royal Creatures termokrus. Kruset kan indeholde 26 cl og er perfekt til at holde yndlingsdrikken varm. Det passer i øvrigt smukt sam…

På lager

Varenummer: LOS51-S59469 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det er umuligt ikke at blive opslugt af detaljerne i de to håndmalede sild, der pryder dette Royal Creatures termokrus. Kruset kan indeholde 26 cl og er perfekt til at holde yndlingsdrikken varm. Det passer i øvrigt smukt sammen med andre kopper og krus fra Royal Copenhagens kollektioner.
Royal Creatures er en eventyrlig Særkollektion skabt af GamFratesi, som en frisk fortolkning af de elegante dekorationer fra Musselmalet Halvblonde og Prinsesse. Hver steldel fra Royal Creatures er dekoreret med sit eget håndmalede dyr, der bevæger sig henover porcelænets hvide overflade. Den smukke kollektion er bragt til live af GamFratesis vision om at skabe næsten naturtro tegninger af dyr og kombinere dem med Royal Copenhagen’s designs – præcis som på Flora Danica, som afbilleder den danske flora. Royal Creatures skaber et charmerende udtryk, når det kombineres med din personlige samling af porcelæn.
Designet af: GamFratesi for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl – Sild 1 Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: