Tilbud

Termokop 26 Cl – Sild 2 Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1368.50 DKK 588.00

To sild svømmer elegant over porcelænsoverfladen på dette Royal Creatures termokrus, der i øvrigt smukt komplimenterer det andet krus i kollektion. Krusets ydre og indre lag sørger for, at porcelænet ikke bliver varmt at rør…

På lager

Varenummer: LOS51-S59470 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

To sild svømmer elegant over porcelænsoverfladen på dette Royal Creatures termokrus, der i øvrigt smukt komplimenterer det andet krus i kollektion. Krusets ydre og indre lag sørger for, at porcelænet ikke bliver varmt at røre ved.
Royal Creatures er en eventyrlig Særkollektion skabt af GamFratesi, som en frisk fortolkning af de elegante dekorationer fra Musselmalet Halvblonde og Prinsesse. Hver steldel fra Royal Creatures er dekoreret med sit eget håndmalede dyr, der bevæger sig henover porcelænets hvide overflade. Den smukke kollektion er bragt til live af GamFratesis vision om at skabe næsten naturtro tegninger af dyr og kombinere dem med Royal Copenhagen’s designs – præcis som på Flora Danica, som afbilleder den danske flora. Royal Creatures skaber et charmerende udtryk, når det kombineres med din personlige samling af porcelæn.
Designet af: GamFratesi for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 26 Cl – Sild 2 Royal Creatures | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: