Tilbud

Termokop 27 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 806.40 DKK 441.00

HAV Termokop på 27 cl er dekoreret med en iøjnefaldende fiskeskælsdekoration, hvor funktion og æstetik smelter sammen til ét. Krusets farver, der er spr…

På lager

Varenummer: LOS51-S59352 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

HAV Termokop på 27 cl er dekoreret med en iøjnefaldende fiskeskælsdekoration, hvor funktion og æstetik smelter sammen til ét. Krusets farver, der er spraymalet på porcelænet i hånden, henleder tankerne på tågedis over de danske farvande på en tidlig morgen. De taktile fiskeskæl er nøjsomt placeret for at skabe samspil mellem funktion og udsmykning og skaber en særlig termoeffekt og et godt greb om kruset. HAV er dybt forankret i Royal Copenhagens historie men rækker samtidig ud mod fremtiden med ny æstetik og en ny fortolkning af det klassiske porcelænsstel. Stellet er sammensat af multifunktionelle steldele sprøjtemalet i hånden i toner fra havet ved den danske kyst og formgivet med smukke fiskeskælsdekorationer.
Designet af: KiBiSi
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 27 Cl Hav | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: