Tilbud

Termokop 29 Cl, 4 Stk Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1249.50 DKK 588.00

Denne gaveæske med fire termokopper på 29 cl i Hvid Riflet er skabt til at gøre selv de små stunder til noget særligt. Hvid Riflet Termokoppen har et tidløst design, hvor de håndudskårne rifler stå tydeligt frem på det ubemalede porcelæn. Koppens indre og …

På lager

Varenummer: LOS51-S59062 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne gaveæske med fire termokopper på 29 cl i Hvid Riflet er skabt til at gøre selv de små stunder til noget særligt. Hvid Riflet Termokoppen har et tidløst design, hvor de håndudskårne rifler stå tydeligt frem på det ubemalede porcelæn. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 29 Cl, 4 Stk Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: