Tilbud

Termokop 29 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 304.50 DKK 196.00

Termokoppen på 29 cl i Hvid Riflet har et hankeløst design, der giver koppen et enkelt udtryk, der kun brydes af de håndudskårne rifler på koppens overflade. Koppens indre og ydre lag former e…

På lager

Varenummer: LOS51-S59039 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Termokoppen på 29 cl i Hvid Riflet har et hankeløst design, der giver koppen et enkelt udtryk, der kun brydes af de håndudskårne rifler på koppens overflade. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 29 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: