Tilbud

Termokop 29 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 777.00 DKK 511.00

Musselmalet Riflet Termokop på 29 cl er skabt til at rumme enhver varm drik, og det klassiske, håndmalede mønster kan med lethed kombineres med et hvilket som helst andet stel fra Royal Copenhag…

På lager

Beskrivelse

Musselmalet Riflet Termokop på 29 cl er skabt til at rumme enhver varm drik, og det klassiske, håndmalede mønster kan med lethed kombineres med et hvilket som helst andet stel fra Royal Copenhagen. Termokoppen har et indre og ydre lag, som danner et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Det gør koppen perfekt til enhver slags rolig stund. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 29 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: