Tilbud

Termokop 29 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1075.20 DKK 441.00

Denne termokop rummer op til 29 cl af din yndlingskaffe eller -te. Koppen er håndmalet med Sort Mega Rif…

På lager

Varenummer: LOS51-S59042 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne termokop rummer op til 29 cl af din yndlingskaffe eller -te. Koppen er håndmalet med Sort Mega Riflets ikoniske mønster, der breder sine sorte og grå elementer ud på den hvide porcelænskop og skaber et dramatisk udtryk. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden og holder dine drikke varme i længere tid.
Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 29 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: