Tilbud

Termokop 35 Cl, 2 Stk Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1011.50 DKK 588.00

Håndmalede, blå blomster og palmetter omkranser denne Blå Elements Termokop i et legende udtryk, der fremstår i en kontemporær tidløshed på ethvert morgenbord. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede va…

På lager

Varenummer: LOS51-S59531 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Håndmalede, blå blomster og palmetter omkranser denne Blå Elements Termokop i et legende udtryk, der fremstår i en kontemporær tidløshed på ethvert morgenbord. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Termokoppen på 35 cl er nyttig som kaffekop og tekop.
Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 35 Cl, 2 Stk Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: