Tilbud

Termokop 39 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 604.80 DKK 245.00

Denne store Hvid Riflet Termokop på 39 cl giver plads til skum på toppen af dine varme drikke. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Tilføj koppen til din eksisterende sa…

På lager

Varenummer: LOS51-S59174 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne store Hvid Riflet Termokop på 39 cl giver plads til skum på toppen af dine varme drikke. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Tilføj koppen til din eksisterende samling af af Hvid Riflet eller kombinér termokoppen med andre kopper og krus fra Royal Copenhagens håndmalede stel for et personligt udtryk. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 39 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: