Tilbud

Termokop 39 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 1190.00 DKK 469.00

Denne Termokop i Sort Mega Riflet-mønsteret er håndmalet med smukke detaljer som komplimenterer de taktile rifler rundt om koppen. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden….

På lager

Beskrivelse

Denne Termokop i Sort Mega Riflet-mønsteret er håndmalet med smukke detaljer som komplimenterer de taktile rifler rundt om koppen. Koppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Termokoppen rummer 39 cl, hvilket giver plads til mælkeskum på kaffen eller ekstra te til de kolde dage. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2015
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop 39 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: