Tilbud

Termokop – Coral 35 Cl Multifarvet Elements | Royal Copenhagen Steldele Termokrus

DKK 1243.20 DKK 511.00

Det håndmalede mønster på denne Multifarvet Elements Termokop på 35 cl snor sig med legende lethed omkring koppens indre og ydre i en levende, koralfarvet nuance. Koppens…

På lager

Beskrivelse

Det håndmalede mønster på denne Multifarvet Elements Termokop på 35 cl snor sig med legende lethed omkring koppens indre og ydre i en levende, koralfarvet nuance. Koppens organiske formsprog er behageligt mod hånden, og kroppens indre og ydre lag former et hulrum, der hindrer koppen i at lede varme til ydersiden. Termokoppen er perfekt som kaffekop og tekop.
En sprudlende regnbue af farver er landet i det traditionelle blå og hvide univers, som et resultat af det inspirerede samarbejde mellem Louise Campbell og Royal Copenhagen. Hver steldel har sin egen unikke farve, der pryder den uhøjtidelig sammensætning af klassiske rifler, fiskeskælsdekorationer og Flora Danicas takkede kant. Kombinér de livlige farver med enkelte hvide steldele for at skabe et unikt spisestel, der udtrykker din smag, din livsstil og din personlighed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2008
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Termokop – Coral 35 Cl Multifarvet Elements | Royal Copenhagen Steldele Termokrus”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: