Tilbud

Terrin Med Låg 460 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Terrin

DKK 1278.20 DKK 574.00

Denne Musselmalet Riflet Terrin er et mesterværk i sig selv. Det er umuligt ikke at blive imponeret over denne skat, der for nylig blev hentet fra arkivet for at blive relanceret, og dets originale design går tilbage til begyndelse…

På lager

Varenummer: LOS51-S59536 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Musselmalet Riflet Terrin er et mesterværk i sig selv. Det er umuligt ikke at blive imponeret over denne skat, der for nylig blev hentet fra arkivet for at blive relanceret, og dets originale design går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. Med detaljer som den lille snegleskal på toppen af låget er den en showstopper på ethvert bord.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Terrin Med Låg 460 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Terrin”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: