Tilbud

Vase 12 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 559.30 DKK 322.00

Skab en farverig buket i årstidens farver og lad denne lille Hvid Riflet Vase på 12 cm skabe et smukt samspil mellem det hvide porcelæn og naturens mange nuancer. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er…

På lager

Varenummer: LOS51-S59266 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Skab en farverig buket i årstidens farver og lad denne lille Hvid Riflet Vase på 12 cm skabe et smukt samspil mellem det hvide porcelæn og naturens mange nuancer. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase 12 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: