Tilbud

Vase 12 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 785.40 DKK 455.00

En petit vase, som lader små forårsbebudere og simple arrangementer blomstre smukkere end nogensinde. Vasen er håndmalet med det musselmalede mønster, som giver skaber et tidløst og klassisk udtryk. Royal Copenhagens første stel fr…

På lager

Varenummer: LOS51-S59294 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En petit vase, som lader små forårsbebudere og simple arrangementer blomstre smukkere end nogensinde. Vasen er håndmalet med det musselmalede mønster, som giver skaber et tidløst og klassisk udtryk. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase 12 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: