Tilbud

Vase 13 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 1368.50 DKK 588.00

Den største af de to Blå Elements vaser er en frisk fortolkning af klassisk vasedesign. Med sit iøjnefaldende formsprog og smukke, håndmalede mønster skiller vasen sig ud men passer samtidig ind overalt…

På lager

Varenummer: LOS51-S59403 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den største af de to Blå Elements vaser er en frisk fortolkning af klassisk vasedesign. Med sit iøjnefaldende formsprog og smukke, håndmalede mønster skiller vasen sig ud men passer samtidig ind overalt med sit charmerende udtryk. Vasen på 13 cm er prydet af taktile rifler, der skaber et modspil til vasens organiske formsprog.
Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase 13 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: