Tilbud

Vase 15 Cm Mega Rose | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 1249.50 DKK 588.00

Den åbne Mega Rose-vase skiller sig ud på ethvert bord, og både den håndmalede Blå Mega Riflet-dekoration og…

På lager

Varenummer: LOS51-S59417 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den åbne Mega Rose-vase skiller sig ud på ethvert bord, og både den håndmalede Blå Mega Riflet-dekoration og den sprøjtemalede Mega Rose-dekoration kan ses fra alle sider af vasen. De håndmalede stråler fremhæver vasens form og mødes af den bløde Mega Rose-dekoration, der udfolder sig over næsten hele vasens form. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen og Mette Hannemann for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase 15 Cm Mega Rose | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: