Tilbud

Vase 20,5 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 1309.00 DKK 588.00

Denne smukke Sort Mega Riflet Vase på 20,5 cm er velegnet til store arrangementer af afskårne blomster og grene. Det håndmalede mønster på vasen udtrykker en sof…

På lager

Varenummer: LOS51-S59259 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke Sort Mega Riflet Vase på 20,5 cm er velegnet til store arrangementer af afskårne blomster og grene. Det håndmalede mønster på vasen udtrykker en sofistikeret enkelthed mod det riflede porcelæn, der kan stå som et iøjefaldende, dekorativt element i ethvert af hjemmets rum. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase 20,5 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: