Tilbud

Vase – Bregne 13 Cm Forårskollektion | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 352.80 DKK 140.00

Årets vase fra Royal Copenhagens Forårskollektion er prydet af en bregnes bladbesatte stilk. Hvert år tilføjes nye blomstermotiver til Forårskollektionen, der ikke alene er en samling af smukke samlerobjekter til påske, men også kan være evigt smu…

På lager

Varenummer: LOS51-S59362 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Årets vase fra Royal Copenhagens Forårskollektion er prydet af en bregnes bladbesatte stilk. Hvert år tilføjes nye blomstermotiver til Forårskollektionen, der ikke alene er en samling af smukke samlerobjekter til påske, men også kan være evigt smukke buketter i hjemmet året rundt.
Forårskollektionen er en poetisk påmindelse om forårets skønhed, og kollektionens æg, bonbonniere og vaser er oplagte gaveidéer. Forårskollektionen blev skabt i 2018 og er en frodig genfortolkning af Royal Copenhagens klassiske blomstermotiver. Kollektionen skildrer delikate, danske forårsblomster og er en kollektion, der både er dekorativ og charmerende i sine elementer. Hvert forår kommer nye blomstermotiver til med intense farver, der inviterer dig til at opdage og påskønne hver blomst helt tæt på.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcelæn
De Tre BølgerI 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase – Bregne 13 Cm Forårskollektion | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: