Tilbud

Vase, Medium 15 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 1176.00 DKK 483.00

Den enkle Hvid Riflet Vase har et blankt udseende, der er glaseret i hånden, og som spejler enhver smuk buket, du måtte komme i vasen. St…

På lager

Varenummer: LOS51-S59192 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den enkle Hvid Riflet Vase har et blankt udseende, der er glaseret i hånden, og som spejler enhver smuk buket, du måtte komme i vasen. Størrelsen på 15 cm giver plads til både små og store buketter. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2016
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase, Medium 15 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: