Tilbud

Vase Nellike 20 Cm Blomst | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 952.00 DKK 588.00

Blomstervasen med en nellike bringer ægte skønhed til bordet. Blomst kollektionen er kendt for sine tredimensionelle motiver, håndmalet med en speciel teknik, så blomsterne kommer til at leve…

På lager

Varenummer: LOS51-S59499 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Blomstervasen med en nellike bringer ægte skønhed til bordet. Blomst kollektionen er kendt for sine tredimensionelle motiver, håndmalet med en speciel teknik, så blomsterne kommer til at leve på porcelænsoverfladen. Vasens form er også ret unik med dens bund, der sømløst svæver ind i den hvide hals på vasen.
De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af:Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase Nellike 20 Cm Blomst | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: