Tilbud

Vase, Stor 20,5 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser

DKK 795.20 DKK 490.00

Den store vases størrese på 20,5 cm gør den særdeles velegnet til dine større kreationer. Det traditionsrige Musselmalet Riflet mønster er simplificeret på denne elegante vase,…

På lager

Varenummer: LOS51-S59099 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den store vases størrese på 20,5 cm gør den særdeles velegnet til dine større kreationer. Det traditionsrige Musselmalet Riflet mønster er simplificeret på denne elegante vase, så de smukke buketter af blomster og grene kan stå i centrum. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vase, Stor 20,5 Cm Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Home Vaser”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: